Лекция – Ще дойдем в Лондон за да говорим

Stefi_Stamenova_Galina_Arabadjieva_Subka_Dqkova

Ще дойдем в Лондон за да говорим – могат ли думите да убиват, храната да лекува, а родителската любов да бъде отровна!

Приятели в Лондон, имаме удоволствието да ви поканим на срещата, която ще ви накара да се замислите какво говорите, как се храните, как възпитавате децата си!

Кога?

На 10.06.2017 год от 11:00 до 13:00 ч местно време

Къде?

в Българското училище на Баркинг
Лондон Unit 2 Ne England industrial estate, Barking, IG11 7NZ

Лектори

Стефи Стаменова
Д-р Галина Арабаджиева
Събка Дякова-Чехович

В рамките на тези два часа ще ви запознаем с три успешни дами, които ще споделят опита си с вас и с удоволствие ще ви помогнат. Темите са:

1. Силата на мисълта и думите. Енергията на думите.

Лектор: Стефи Стаменова

Внимаваме ли какви думи използваме? Могат да благославят но и могат да убиват!
Много хора се чувстват жертви на така наречения „лош късмет“. Разберете – няма нищо суеверно или загадъчно зад начина, по който функционира Вселената. Вселената не си играе игрички, няма любимци, а действа по установени закони, валидни за всяка тревичка и всяка звезда в небето.

Най-успешните хора на тази планета са тези, които усърдно са проучили тези закони и живеят по тях.
„Лошият късмет“ се случва само на хората, които са се фокусирали върху него. Тези хора смятат, че нищо не зависи от тях и са обречени на бедност и провал. Неизбежно този фокус ще ги доведе именно до бедност и провал в живота.

За всеки, който се проваля в живота си, можете да сте сигурни, че проблемът е в неговите собствени мисли за провал. И от друга страна, всеки път, когато някой успява в живота, можем да бъдем абсолютно сигурни в неговите положителни нагласи и мисли за успех и благополучие.

Вашите мисли създават вашата реалност, а вашите мисли се определят от точката на фокусиране.

Започнете още от днес да се съсредоточавате само върху нещата, които искате да видите – като щастие, любов, социални контакти, спокойствие и успех.

И изведнъж животът ви ще започне да се променя.

Ето какво ще ви каже още Стефи Стаменова:

Здравейте. Вълнувам се от възможността отново да срещна много приятели и да се запозная с нови хора.
В живота си разбрах че случайни срещи няма. Също и за силата на думите. Едно от личните ми проучванията и насочване на хората е как да се научат да слушат вътрешния си глас (интуицията) и да следват сърцето си.
Автор и водещ съм на Тв шоу “Следвай сърцето си”. Срещам се с много хора по света, които се отказват от кариера, пари и други на пръв поглед привлекателни неща за да следват сърцето си. Ще ви науча да чувате гласа му и да вземете правилно решение, слушайки го!
Думите са инструментът, с който работя и ме правят отговорна пред това, което ще кажа. Това е моята мисия. Осъзнала съм тяхната сила. Практиката ми е посочила примери, в които именно вярата и думите са излекували и точно думи са убивали хора, особено майчините думи. Не е пресилено. Ще ви разкажа с конкретни примери. А и вие ще разкажете вашите истории ако желаете.
Животът ми се промени след като започнах да работя с гласа си в работата и телевизията. Семинарите, които мотивират хората и да бъда лайф коуч се превърна в моя професия.
А преди това ми бе предречено че ще лекувам с гласа си. Оказа се истина! Ще се радвам да се видим в Лондон за да ви разкажа повече и да се опитаме да внимаваме какви думи използваме. Те променят живота и съдби! Повярвайтеми!
Ето и историята за гласа ми:
http://delo.bg/show/sreshti-slutchayni-sreshti-sadbovni/

2. Храната като отрова, храната като лекарство

Лектор: д-р Галина Арабаджиева

Д-р Галина Арабаджиева е лекар-специалист „Дерматология и венерология” и Холистичен лекар с практика в областта на Лечебното хранене, Диетиката, Хомеопатията, Клиничната Аромотерапия и Натуропатия.

Д-р Арабаджиева е основател и лекуващ лекар в холистичен център „Хармония” – Пловдив.

Д-р Арабаджиева извършва цялостни прегледи на пациенти от всички възрасти с медицински, кожни и естетични проблеми. Използва технологиите, с които разполага съвременната медицина, за изследване на пигментни изменения, гъбични, бактериални и вирусни инфекции, бенки, папиломи и други доброкачествени и злокачествени кожни образувания. Използва дигитална дерматоскопска диагностика за навременно разкриване на различни туморни заболявания. Извършва тестване за кожни алергии. Използва меридианна диагностика за откриване на първопричината за развитието на дадено заболяване.

Освен в областта на дерматологията, д-р Арабаджиева успешно прилага холистичен подход при профилактика и лечение на различни заболявания. Осъществява анализ и оценка на работата на отделните функционални системи в организма и тяхната взаимовръзка. Използва лечение чрез индивидуално изготвен хранителен режим, фитотерапия, натуропатия, хомеопатични средства, клинична ароматерапия, рефлексотерапия и други холистични съвременни методи когато това е необходимо.

3. Отровната родителска любов или любовта на родителите като благославия

Лектор: Събка Дякова-Чехович

Ето какво казва са себе си тя:

В психологичната си практика работя с методите както на класическата, така и на телесно ориентираната психотерапии – техниките EMDR, Седона метод, ТЕС, др. Професионалните ми компетенции, обхващат проблематиката на възрастовата психология: – Психотерапия при кризисни житейски ситуации; – Депресивни и стресови състояния; – Панически атаки, страхова невроза, депресивна невроза и др. разстройства от спектъра на неврозите, фобиите, както и обсесивни разстройства( обсесивно-компулсивни , параноични и др.); – Сексуални дисфункции; – Проблеми със самочувствието, социалната адаптация, комуникативни умения; – Семейна психотерапия и психотерапия на двойката; Работя в сътрудничество с екип от специалисти-психиатри, с които се консултирам и работим комплексно при нужда. Не работя с деца до 12г.
www.harmonia-center.com


Срещата е на база дарение.
След 13ч ще има възможност за индивидуални консултации с всеки от лекторите за 10 и 11 юни
Времетране: от 40-60 мин за консултация
Цена: 20 £
Можете да се запишете на лични съобщения или на и-мейл:
stefi_stam@abv.bg
Тел за информация: 07427 618766 и 07448308807