Меридианна диагностика


Компютърната меридианна диагностика е изключително надежден метод, основаващ се на Източната медицина. Дава информация за патологичните промени във всички органи и системи, за общото енергийно ниво на човека, за състоянието на вегетативната нервна система и психика, както и за моментното ниво на стрес. Благодарение на нея се диагностицира наличието на патологични промени в целия организъм на човека и то на клетъчно ниво.

Това е едно от малкото изследвания благодарение, на което могат да бъдат открити причините за дадено заболяване или патологично състояние.Използвана е методиката на японския академик по медицина и акупунктура – Накатани.

Меридианната диагностика е общо достъпно, не болезнено изследване. Може да служи, както за профилактика, така и за лечение. Откривайки причината за заболяването много лесно можем да се справим с различните симптоми.

Получената информация дава възможност за правилна диагностика на всички патологични състояния от холистична гледна точка и може да служи, като оценка на приложената терапия.

През дългогодишната си лекарска практика Д-р Галина Арабаджиева е използвала разнообразна апаратура за диагностика, но опитът и показва, че Меридианната компютърна диагностика е най – надеждният и общо достъпен метод за откриване и премахване на причините за различните заболявания.