Премахват киста с диета

Премахват киста с диета

Храната може да лекува, твърди от личен опит д-р Галина Арабаджиева.
С лечебна диета известната пловдивска дерматоложка премахна киста на яйчника без операция. През април при преглед и откриват образованието, което 4 месеца расте и помътнява.
Гинеколозите настояват за операция, което означава отстраняване и на яйчника.
Лекарката обаче отказва хирургическа интервенция и залага на нетрадиционната медицина.
Стартира с акупунктура и цвето терапия. Обажда се да търси помощ и в лечебния център по здравословно хранене “Вита Морес” /от латинското Vita Mores – начин на живот/ в курортно селище Свети Влас.
По телефона топдиетологът Георги Славов и синът му Слави изготвят индивидуална програма за абсолютно непознатата за тях жена.
Не само това – всеки ден и се обаждат, за да следят състоянието и.
15 дни дерматоложката е на кълнове, ядки, зеленчуци и плодове.
След 2-седмичното суровоядство тя прави захранване във “Вита Морес”.
Месец по-късно ехографското и изследване показва, че е напълно здрава – кистата е изчезнала.
10 години практикувам традиционна медицина.
Лечението с храна освен, че ме излекува, преосмисли целия ми професионален път.
Сега съм сигурна, че хората могат да се лекуват и чрез алтернативни форми, които подпомагат организма да изявява естествените си самозащитни механизми, казва д-р Арабаджиева.
Уверих се, че чрез правилен хранителен режим се повлияват заболявания на обмяната, както и кожни – екземи, псориазис, алергии, акне и др.

Д-р Арабаджиева става част от екипа в лечебен център “Вита Морес”, за да прилага в своята практика и нетрадиционните методи, спасили я от операция.
При диетолога Георги Славов е открила своето спасение и Ана Кнеж.
36-годишната белгийка е със страшната диагноза множествена склероза.
Когато пристига във Влас миналата година е изключително изтощена, с почти безчувствени и слаби крака.
Ето какво споделя Ана сега: “Следвайки една година програмата “Vita Mores” аз се чувствам много по-добре, подобренията са истински и трайни. Нямах дори и единичен случай на влошаване на болестта, въпреки че преди да дойда в България имах 2 изключително тежки кризи в рамките на 2 месеца.
Като учител по философия, винаги търся добри аргументи, за да се убедя в нещата, които правя. След като приложих лечебната система Vita Mores съм
напълно убедена, че това е не само диета, а цялостен начин на живот, който е лесен за следване, защото има смисъл! Втората най-важна ценност на Vita
Mores е екипът. Те са толкова позитивни и ентусиазиращи, те виждат временните кризи като детокс, който ще помогне на тялото да се бори не само със симптомите, но и с причината за болестта. Откакто се присъединих към програмата Vita Mores, не съм взимала никакви болкоуспокояващи лекарства, а
получих знание и обучение как да лекувам болката.”