Беседа “Хранене и Психика” в Пловдив

Холистичен център Хармония - Хранене и психика“Хранене и психика” през пролетта е първата беседа от цикъла “Здраве, щастие и красота”. Тя ще се проведе на 25-ти февруари 2016 г., четвъртък, от 18.30 часа, в галерия ТракАрт.

Как да бъдем по-здрави, по-красиви, по-щастливи?
Как да бъдем здрави красиви ищатливи през пролетта чрз правилно хранене и арома терапия?
Как храненето влияе на психиката ни?
Как психиката влияе върху тялото?
Как да се справяме с негативните си емоции?
Как да обновим душата и тялото си?

На всички тези въпроси ще отговорят холистичният лекар д-р Галина Арабаджиева и психологът Събка Дякова-Чехович. Присъстващите на беседата в четвъртък ще имат възможност да зададат своите въпроси. Беседата е първата от цикъла “Здраве, щастие и красота”, в който д-р Арабаджиева съвместно с различни доказани специалисти от страната и чужбина ще представят на публиката начините, по които хората сами могат да бъдат здрави, щастливи и красиви чрез прости методи и техники.

Д-р Галина Арабаджиева е холистичен лекар с над 17 години стаж, доказан през годините дерматолог-венеролог; специалист по лечебно хранене и диетика; детоксикация и прочистване на организма; хомеопат; специалист по клинична арома терапия. Излекувала е много хора с правилно хранене и промяна в начина на живот. Има специализации по дерматология и венерология. В момента работи като консултант в клиника “Медлайн”.  Д-р Арабаджиева е основател и основна фигура в холистичен център „Хармония” – Пловдив. Излекувала е много хора с методите както на традиционната медицина, така и с методите на храненето, арома терапията, начина на живот. Д-р Арабаджиева е лектор на различни форуми в страната и чужбина.

Събка Дякова-Чехович е психолог с над 10 години стаж. Има специализации в България и Полша по “Психодрама”, “Базисни терапевтични умения”, Техники за работа с родители на трудни деца”, “Техника за емоционална свобода – ТЕС”, Психотерапия чрез тялото, Арт-терапевтични методи в гр. Варшава, Техники за преодоляване на негативни емоции. През 2012 г. издава първата си книга “Фитнес за женската душа”.

„Вярвам в целостта на човешкия организъм и считам, че за да бъде здрав, човек трябва има единство и баланс между ум, душа и тяло. Всеки сам решава дали да се поддържа като се довери на холистичната медицина”, твърди д-р Галина Арабаджиева. “Целта на психотерапията е промяната към добро. Емоционалните кризи и физическите болести са сигнал, че моментът е дошъл. Промяната е винаги възможна, тя е закона на живота” – Събка Дякова-Чехович.